NAC Breda al 279 minuten zonder treffer in de Eredivisie

• NAC Breda wacht na twee speelronden nog steeds op zijn eerste treffer van het nieuwe seizoen. Ook in de laatste wedstrijd van het vorige seizoen kwam de ploeg niet tot scoren. Dit betekent dat de ploeg al 279 minuten op een doelpunt wacht.

NAC Breda al 279 minuten zonder treffer in de Eredivisie

NAC en ADO stonden in de Eredivisie al 33 keer tegenover elkaar in Breda. De thuisploeg bleef in 24 van die duels ongeslagen (W15, G9).

In elk van de laatste zeven onderlinge duels tussen NAC en ADO in Breda vielen telkens minstens drie doelpunten: 4-1, 2-2, 0-4, 3-0, 3-2, 4-0 en 0-3.

ADO kwam in twaalf van de 33 uitwedstrijden tegen NAC op het hoogste niveau niet tot scoren en kwam in totaal tot 37 doelpunten op Bredase bodem.

ADO Den Haag won voor het laatst op 23 november 2012 een uitduel. Dat gebeurde uitgerekend tegen NAC, 0-3. De ploeg van Maurice Steijn heeft nu elf uitbeurten geen zege meer geboekt.

De laatste vijf uitwedstrijden resulteerden voor ADO Den Haag in een nederlaag.

NAC presteert de laatste maanden wisselvallig voor eigen aanhang. Van de laatste zes thuisduels in de Eredivisie wonnen én verloren de Brabanders er drie.

Samenstelling: Ramon Min & Jasper Steppé

Bekijk hier al onze video's