Naast schorsingen ook blessures voor NAC Breda

Coach Ernie Brandts moet flink puzzelen bij het maken van een opstelling van NAC Breda voor de return in de play-offs tegen FC Twente van zaterdag. De Bredanaars missen sowieso twee spelers vanwege een schorsing en het aantal afwezigen zou zelfs nog kunnen oplopen tot vier.

Naast schorsingen ook blessures voor NAC Breda

Matthew Amoah (foto) en Joonas Kolkka hebben blessures overgehouden aan de heenwedstrijd in Enschede, die door NAC met 3-0 werd verloren. Amoah heeft last van een opspelende liesblessure en Kolkka kampt met een blessure aan een kuit.

Als het tweetal niet kan spelen, betekent dat dat Brandts zijn elftal op vier plaatsen moet wijzigen. Patrick Mtiliga en Ronnie Stam zitten tijdens de thuiswedstrijd een schorsing uit. Positief nieuws is dat Anthony Lurling zijn rentree kan maken na een te zijn hersteld van een hamstringblessure.

Brandts heeft nog een klein beetje hoop dat NAC de volgende ronde kan halen en verder kan strijden voor een ticket in de voorronde van de Champions League. 'Het wordt heel lastig, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit, dus daar hopen we dan maar op. We willen in elk geval het publiek vermaken.'


EK-arrangement voor 5 personen winnen?

Bekijk hier al onze video's