'Na 23 minuten het liefst naar binnen en inpakken'

Voor FC Utrecht was de thuiswedstrijd tegen PSV na 23 minuten al gedaan. Aanvoerder Willem Janssen had op dat moment weinig trek in het vervolg meer.

In de 23ste minuut luidde een overtreding van Mark van der Maarel het einde in van de Utrechtse hoop. De rechtsback kreeg zijn tweede gele kaart en zag vanaf de zijlijn hoe Memphis Depay uit de bijbehorende strafschop de 0-2 maakte.

'Je schrikt wel. Dan wil je het liefst naar binnen, inpakken en naar de volgende wedstrijd', haalde Janssen voor FOX Sports zijn gevoel terug. 'Je moet proberen de schade beperkt te houden en je niet laten afslachten. Dat hebben we wel goed gedaan.'

FC Utrecht hervond zich in de tweede helft en kreeg daarbij de steun van een snelle treffer (1-3 door Ruud Boymans). 'We hebben geprobeerd er nog een beetje een wedstrijd van te maken', aldus Janssen. 'Maar de 1-4 van PSV valt ook zo lullig (eigen doelpunt Chris Kum, red.). Het was niet onze middag, het was een heel zure middag.'