MVV Maastricht na een half uur klaar met Willem II

Willem II blijft steken op de zevende plaats, doordat de Tilburgers onderuit gingen bij MVV Maastricht. Helmond Sport steeg één plaats dankzij een zege op AGOVV Apeldoorn.

MVV Maastricht - Willem II 3-1De wedstrijd tussen MVV Maastricht en Willem II was eigenlijk na 33 minuten al gespeeld, doordat de thuisclub op dat moment al met 3-0 leidde. Lance Voorjans zorgde voor de eerste twee treffers, waarna Tom Van Hyfte de derde binnenschoot. Kort na rust deed Marc Höcher iets terug namens de bezoekers, maar spannend werd het niet meer in Maastricht.

Helmond Sport - AGOVV Apeldoorn 1-0Jop van der Linden was de gevierde man aan de kant van Helmond Sport tijdens het thuisduel met AGOVV Apeldoorn. In de 29ste minuut maakte hij de enige treffer van de wedstrijd, waarin na rust twee spelers een rode kaart ontvingen. Sebastian Stachnik (Helmond Sport) werd in de 73ste minuut van het veld gestuurd, vijf minuten later kreeg Just Berends (AGOVV) rood.

Door de nederlaag blijft Willem II op 29 punten staan, vijftien punten minder dan koploper FC Zwolle. Helmond Sport blijft twaalfde achter MVV, terwijl AGOVV nog altijd hekkensluiter is. Foto: VI Images