MVV hoopt op terugkeer transfervrije Gommans

MVV hoopt Harrie Gommans spoedig weer te begroeten in De Geusselt. De spits is transfervrij nadat zijn contract bij Roda JC werd ontbonden.

MVV hoopt op terugkeer transfervrije Gommans

Gommans staat ook in de belangstelling van Paços de Ferreira, dat uitkomt op het hoogste niveau in Portugal, en de Italiaanse Serie B-club Grosseto Primavera. 'Harrie zou voor ons een prima spits zijn', vertelt trainer René Trost aan Voetbal International.

Gommans speelde tussen 2005 en 2007 al voor de Maastrichtenaren en was in deze periode ruim dertig keer trefzeker in competitieverband.

Als Gommans niet toehapt is de kans groot dat de Maastrichtenaren het vizier verleggen naar de transfervrije Kevin Vink (ex-RKC Waalwijk), Deze werkte afgelopen week een stage af bij de club.

Begin deze week kreeg Trost twee nieuwe proefspelers tot zijn beschikking: verdediger Baldo di Gregorio (26), die de laatste seizoenen uitkwam voor het Duitse RW Ahlen, en de eveneens clubloze Marco Ingrao (28). De linksbenige verdediger speelde in het verleden voor onder meer RC Genk, Standard Luik en Lierse SK.

Verder gaat de Maastrichtse club deze week om tafel met Bas van Loon (19), ex-Willem II. De linksback maakte indruk tijdens een proefperiode. 'Een echte teamplayer, een speler die het gras opvreet. Dat soort jongens hebben we dit seizoen nodig.' (Geert-Jan Jakobs)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen