Muslin volgt Curcic op als bondscoach van Servië

Reacties

Servië heeft Slavoljub Muslin aangesteld als nieuwe bondscoach. De 62-jarige trainer is de opvolger van Radovan Curcic, die eind april werd ontslagen.

Muslin volgt Curcic op als bondscoach van Servië

Curcic was de opvolger van Dick Advocaat, die met één punt uit drie wedstrijden dramatisch was gestart aan de EK-kwalificatie. Onder leiding van Curcic plaatste Servië zich niet voor het EK, mede door een straf van drie minpunten naar aanleiding van het drone-incident in het kwalificatieduel met Albanië onder Advocaat.

Het vertrek van Curcic was al goed nieuws voor Nemanja Gudelj en Dusan Tadic, die daardoor hun interlandloopbaan kunnen hervatten. Het duo sprak in maart schande van de manier waarop de toenmalige bondscoach de nationale ploeg leidde. Beiden stelden zich niet meer beschikbaar zolang Curcic eindverantwoordelijke was.

Muslin, die als trainer onder meer Bordeaux, Lokomotiv Moskou, Lokeren en Standard Luik onder zijn hoede had, krijgt de taak Servië naar het WK te loodsen. In Groep D van de kwalificatie is het ingedeeld met Georgië, Ierland, Moldavië, Oostenrijk en Wales.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.