Müller kan met Duitsland naar Olympische Spelen: 'Zou cool zijn'

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Müller kan met Duitsland naar Olympische Spelen: 'Zou cool zijn'
© Pro Shots

'De Olympische Spelen zijn nog ver weg, maar als je groot wilt dromen zouden de Spelen natuurlijk geweldig zijn.'
• Gaat Thomas Müller als een van de drie dispensatiespelers van Duitsland Onder-21 naar de Olympische Spelen? Duitse media stellen dat Stefan Kuntz, coach van Duitsland Onder-21, overweegt om de dertigjarige speler van Bayern München mee naar Tokio te nemen en Müller zelf sluit het olympische avontuur ook niet uit.

Mocht Müller met het Duitse voetbalelftal meegaan, zou dat een mooi familie-uitje kunnen worden. Vrouw Lisa Müller zou zich eventueel nog kunnen plaatsen bij de dressuur. 'Het is een coole gedachte dat we allebei aan de Spelen zouden meedoen, maar het is voor ons beiden geen topprioriteit in 2020. Ik heb de komende maanden grote doelstellingen met Bayern München en mijn vrouw focust zich eerst ook nog op andere toernooien. Maar als je groot wilt dromen, zou het natuurlijk heel cool zijn', zegt Müller bij SPORT1.

Het olympisch voetbaltoernooi begint op 22 juli. Op 12 juli wordt de finale van het EK gespeeld.

• Tussen 2009 en 2017 speelden Arjen Robben en Philipp Lahm samen bij Bayern München. Nadien stopte Lahm met voetballen en nu ook Robben sinds afgelopen zomer gestopt is, hebben de twee tijd om samen dingen te ondernemen. Het tweetal reisde af naar het Duitse Haar, nabij München, om aanwezig te zijn bij een jeugdzaalvoetbaltoernooi. Niet de minste supporters om je best voor te doen...

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Cristiano Ronaldo blaast volgende maand 35 kaarsjes uit. Ondanks het naderen van de verkeerde kant van de dertig is de Portugees still going strong. Slaapexpert Nick Littlehales onthult een van de geheimen van CR7: 'Cristiano Ronaldo slaapt eigenlijk zoals een jong kind, maar ik zou het niet iedereen aanraden.' Kortom, de vijf dutjes van anderhalf uur per dag houden de Portugese vedette van Juventus in conditie.

'Had ik het mogen overdoen, dan was ik zeker langer bij Ajax gebleven. Maar achteraf is het makkelijk. Dan had ik ook geweten dat Peter Bosz, met wie ik een aanvaring had, snel naar een andere club was gegaan. Ik had echter geen glazen bol.' 
Anwar El Ghazi vertrok in 2017 bij Ajax en is inmiddels neergestreken bij Aston Villa. De aanvaller volgt zijn oude club nog op de voet. (De Telegraaf)

'Ik ga niet met een pijltje op een kaart gooien en daar dan vervolgens heen gaan. Ik lig ook niet elke avond zwetend in bed.' 
Lukas Podolski is met zijn aflopende contract met het Japanse Vissel Kobe aan het einde van deze maand transfervrij. De 34-jarige Duitse aanvaller maakt zich niet druk om zijn ongewisse toekomst. (Kicker)

'Ik durf mezelf nog niet met Frenkie de Jong te vergelijken' 
• De zeventienjarige Dirk Proper, die zondag zijn debuut in de NEC-basis maakte, snapt de vergelijking met Oranje-international De Jong wel. Maar hij beseft terdege dat er nog flink wat werk aan de winkel is. (FOX Sports)

• Op 13 januari mogen we onder andere voormalig PSV'er Santiago Arias en oud-Feyenoorder Anass Achabar feliciteren. Ook Tim Matavz mag weer wat kaarsjes uitblazen. De spits van Vitesse mag zich een dertiger noemen!

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.