Moyes door het stof na bedreigen verslaggeefster

Reacties

David Moyes heeft zijn excuses aangeboden aan Vicki Sparks, een journalist van de BBC. Na een interview na afloop van het 0-0 gelijkspel tussen Sunderland en Burnley kwam het tot een conflict tussen de twee, waarbij de Schotse manager dreigend sprak.

Moyes door het stof na bedreigen verslaggeefster

Voor de camera van de BBC was het incident niet zicht- of hoorbaar, maar met een telefoon werden de woorden van Moyes direct na het interview opgenomen. 'Het werd wat ondeugend op het einde, dus pas op de volgende keer. Je krijgt misschien toch gewoon een klap de volgende keer, ondanks dat je een vrouw bent. Wees voorzichtig de volgende keer dat je hier bent', zei de Sunderland-manager.

Volgens The Independent heeft Sparks zelf niet haar beklag gedaan bij Sunderland, maar heeft de BBC aangedrongen op excuses. 'Meneer Moyes heeft zijn excuses aangeboden en die heeft ze geaccepteerd', bevestigde een woordvoerder van de Britse omroep aan de krant.

Het incident is voor Moyes een volgende zwarte bladzijde in een loodzwaar seizoen. Sunderland staat met nog negen wedstrijden te gaan troosteloos laatste, met een achterstand van acht punten op nummer zeventien Swansea City.  

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.