'Mourinho wil zijn allereerste aankoop weer weghalen bij Ten Hag'

Reacties

AS Roma heeft serieuze belangstelling voor Eric Bailly, zo melden media uit Italië en Engeland. Volgens de doorgaans goed ingevoerde transferjournalist Gianluca Di Marzio wil José Mourinho opnieuw samenwerken met de verdediger, die hij tussen 2016 en 2018 al onder zijn hoede had bij Manchester United.

'Mourinho wil zijn allereerste aankoop weer weghalen bij Ten Hag'

Bailly werd in de zomer van 2016 de eerste aankoop van Mourinho in Manchester. Mede door blessureproblemen speelde hij in vijf seizoenen slechts zeventig competitiewedstrijden voor The Red Devils. Naast een zware enkelblessure en een zware knieblessure had de Ivoriaan ook vaak last van lichte kwetsuren. Hij miste daardoor al bijna honderd wedstrijden, maar Mourinho heeft nog vertrouwen in Bailly.

Op de hoogte blijven van al het transfernieuws? Bekijk onze speciaal ingerichte pagina op vi.nl/transfers.

De interesse wordt bevestigd door Sky Sports. De Britse tv-zender voegt eraan toe dat Bailly binnenkort in gesprek gaat met Erik ten Hag over zijn toekomstperspectief bij Manchester United. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen kreeg Bailly nog geen basisplaats, maar hij mocht wel invallen in drie van de vier duels.

Als tijdens het gesprek met Ten Hag blijkt dat er onvoldoende perspectief is voor de 28-jarige verdediger, dan gaat hij graag het gesprek aan met Mourinho als er een bod vanuit Rome komt. Bailly, die voor 38 miljoen euro overkwam van Villarreal, staat tot medio 2024 onder contract op Old Trafford. Zijn verbintenis bevat een optie voor een extra seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.