Mourinho werkt niet mee aan tijdelijk vertrek Memphis

Reacties

Voor Memphis Depay zijn de opties om de impasse bij Manchester United te doorbreken beperkt. Manager José Mourinho zet een streep door een verhuur.

Mourinho werkt niet mee aan tijdelijk vertrek Memphis

'Ik wil eigenlijk geen spelers verkopen', zegt Mourinho op de clubwebsite over de komende transferperiode. 'De clubleiding staat daarin achter me. Maar ik heb het eerder gezegd. Als een speler weinig speeltijd krijgt en echt wil vertrekken, dan hebben we niet het recht hem tegen te houden.'

De Portugese coach heeft wel duidelijke voorwaarden. Een tijdelijk afscheid is uit den boze. Voor doelman Sam Johnston (23) is een uitzondering gemaakt. 'Hij is de enige speler die met mijn instemming verhuurd mag worden', zei Mourinho.

Manchester United zal ook niet zomaar meewerken aan een definitief afscheid. 'De transfersom moet wel voldoen aan onze eisen. En tot op dit moment hebben we niet één bod gekregen dat we gaan accepteren', aldus Mourinho.

Memphis is een van de spelers van wie wordt geopperd dat een vertrek in deze transferperiode de beste oplossing is. Everton, AS Roma, Spartak Moskou en Sevilla worden gezien als mogelijke bestemmingen voor de Oranje-international.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.