Mourinho vreest afwezigheid Bridge

Chelsea-trainer José Mourinho vreest lange tijd niet te kunnen beschikken over Wayne Bridge. De verdediger kampt met een heupblessure.

Mourinho vreest afwezigheid Bridge

De 26-jarige Bridge had al enige tijd last van dat ongemak. Tijdens en na de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Estland, op 6 juni, verergerden de klachten. Bridge is voorlopig niet in staat te trainen, in plaats daarvan ondergaat hij een reeks onderzoeken.

In het Amerikaanse Beverly Hills, waar Chelsea op dit moment verblijft, zei Mourinho tegen The Guardian: 'Bridge heeft echt een probleem sinds hij de laatste wedstrijd van het nationale team heeft gespeeld. Misschien moet hij wel aan zijn heup worden geopereerd.' De Portugees houdt er nu al rekening mee dat Bridge de start van het seizoen moet missen.

Mourinho is wél optimistisch gestemd over de rentree van Ashley Cole. De verdediger diende aan het eind van het afgelopen seizoen een enkeloperatie te ondergaan. Cole kan mogelijk het slot van het trainingskamp in de Verenigde Staten nog meemaken. Vermoedelijk kan hij ook tijdens de Europese oefencampagne van Chelsea in actie komen.

Bekijk hier al onze video's