'Mourinho troeft oude liefde Inter af in de strijd om handtekening Dybala'

Reacties

Paulo Dybala staat volgens diverse Italiaanse media op het punt om een meerjarig contract te tekenen bij AS Roma. De transfervrije Argentijn leek eerder op weg naar Internazionale, maar bundelt nu de krachten met José Mourinho.

'Mourinho troeft oude liefde Inter af in de strijd om handtekening Dybala'
© Pro Shots

Inter hoopte na huurling Romelu Lukaku ook Dybala aan de aanvalslinie toe te voegen, maar Mourinho en Roma blijken de Nerazzurri te slim af te zijn geweest. Transferexpert Gianluca Di Marzio meldde zondag dat de voormalig captain van Juventus een aanbod van Roma heeft geaccepteerd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Dybala tekent binnenkort een driejarig contract bij de Romeinen en strijkt naar verluidt zes miljoen euro per seizoen op bij de Conference League-winnaar. Voor de 34-voudig Argentijns international wordt Roma zijn derde Italiaanse werkgever na Palermo en Juve.

Voormalig Inter-coach Mourinho zou in de afgelopen dagen meerder keren met Dybala hebben gebeld om hem te overtuigen om voor Roma te kiezen. De aanvaller, die van 2015 tot vorig seizoen uitkwam voor Juventus, vliegt volgens Italiaanse berichten naar Portugal om de medische keuring af te leggen.

Spelersprofiel

P. Dybala


Geboortedatum:
15 november 1993
Leeftijd:
30
Geboorteplaats:
Laguna Larga
Nationaliteit
Argentinië
Lengte:
1,77 m
Gewicht:
75 kg
Huidige club:
AS Roma
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.