Mourinho stelt fans gerust: 'Zouma is in orde'

Reacties

Chelsea plaatste zich dinsdag ten koste van Derby County (1-3) voor de halve finale van de League Cup, maar het draaide na afloop vooral om de toestand van Kurt Zouma. Manager José Mourinho kwam met geruststellende woorden over de Fransman die minutenlang roerloos op het veld lag.

Mourinho stelt fans gerust: 'Zouma is in orde'

'Zouma is in orde. We denken niet dat hij naar het ziekenhuis hoeft', liet Mourinho dinsdagavond al weten. 'Hij was duizelig en had bloed in zijn mond van een snee. Maar hij is een sterke jongen. De dokters kijken hem nu na.'

Waar het achteraf lijkt mee te vallen, sloeg de schrik behoorlijk toe in het Pride Park Stadium toen Zouma minutenlang roerloos op de grond lag. De verdediger van The Blues kwam ongelukkig in botsing met zijn eigen doelman Petr Cech en moest per brancard worden afgevoerd.

Ook bij de spelers van de Londenaren was de schrik behoorlijk toegeslagen. 'Zijn aftocht had wel effect op de wedstrijd. Het zag er niet goed uit', gaf Cesc Fabregas toe dat het voorval invloed op de wedstrijd had gehad.

Koploper Chelsea is door de zege nog steeds in de race voor vier prijzen: de League Cup, de FA Cup, de titel en de Champions League. 'Wij blijven met beide benen op de grond staan. Jullie van de media zijn een paar weken geleden begonnen over dat we onverslaanbaar zijn in de Engelse competitie, dat deden wij niet zelf. Wij hebben het hier helemaal niet over', aldus Mourinho tegenover BBC.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.