Mourinho start dankzij talenten met overwinning bij United

Reacties

Het tijdperk van manager José Mourinho bij Manchester United is begonnen met een simpele oefenzege op Wigan Athletic: 0-2.

Mourinho start dankzij talenten met overwinning bij United

In zijn eerste duel als United-manager had Mourinho een basisplek ingeruimd voor drie Nederlanders. Timothy Fosu-Mensah startte als rechtsback, Daley Blind was centrumverdediger en Memphis Depay linksbuiten. De dure aankopen Eric Bailly en Henrikh Mkhitaryan kwamen daarnaast voor het eerst binnen de lijnen.

Memphis kreeg een grote mogelijkheid om halverwege de eerste helft het eerste doelpunt van United onder Mourinho te maken, maar verprutste die mogelijkheid.

In de tweede helft keerde van de Nederlanders alleen Blind terug op het veld. Hij werd linksback, aangezien Luke Shaw bij zijn rentree nog niet direct negentig minuten kon spelen. United opende snel in de tweede helft de score via Will Keane, die profiteerde van een fout van Jussi Jääskeläinen. Met een rake knal gaf ook Andreas Pereira (ex-PSV) zijn visitekaartje af: 0-2. Bij de doelpunten van deze twee jeugdproducten bleef het voor United en Mourinho.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.