Mourinho spreekt schande van megasalaris Casillas

Reacties

José Mourinho vindt het salaris dat Iker Casillas opstrijkt bij FC Porto veel te hoog. Volgens de manager van Chelsea gaat zijn voormalige club te makkelijk voorbij aan de maatschappelijke problemen in Portugal.

Mourinho spreekt schande van megasalaris Casillas

'De transfermarkt staat op zijn kop', aldus Mourinho tegen The Guardian. 'Als ik zie wat er in Portugal gebeurt... Het land gaat gebukt onder sociale, politieke en economische problemen en veel mensen hebben het ontzettend zwaar. Tegelijkertijd betaalt FC Porto twintig miljoen euro voor Gianelli Imbula en krijgt Casillas een ongelooflijk salaris.'

Met een jaarsalaris van zes miljoen euro is de van Real Madrid overgekomen Casillas de bestbetaalde speler in de historie van de Portugese competitie. Imbula is afkomstig van Marseille.

Mourinho en Casillas kennen elkaar van hun gezamenlijke tijd bij Real Madrid tussen 2010 en 2013. In het seizoen 2012/13 werd Casillas op geruchtmakende wijze aan de kant geschoven door The Special One, die eerst Antonio Adán en later Diego López boven het Real-boegbeeld verkoos. Sindsdien kunnen Mourinho en de 34-jarige doelman niet langer door een deur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.