Mourinho heeft Memphis ook in Oekraïne niet nodig

Reacties

Memphis Depay hoeft ook in het Europa League-duel met Zorya Luhansk van donderdagavond (19.00 uur) weer niet op speeltijd te rekenen. Manager José Mourinho heeft de 22-jarige aanvaller buiten de wedstrijdselectie van Manchester United gelaten.

Mourinho heeft Memphis ook in Oekraïne niet nodig

Memphis mocht twee weken geleden in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord (4-0) in de slotfase nog even meedoen, terwijl hij in De Kuip en tegen Fenerbahçe (4-1) circa 25 minuten de kans kreeg van Mourinho in de Europa League. De laatste officiële drie duels gingen echter stuk voor stuk aan de Oranje-international voorbij.

Met name het League Cup-duel met West Ham United leek een uitgelezen kans voor Memphis, maar Mourinho zette hem met pijn in het hart op de tribune. Dat was ook het geval in de Premier League-wedstrijden tegen datzelfde West Ham en Everton van Ronald Koeman, van wie bekend is dat hij belangstelling heeft voor de vleugelspits.

Behalve de voormalig PSV'er reizen ook de geblesseerden Chris Smalling en Luke Shaw en Michael Carrick, Matteo Darmian, Antonio Valencia en Morgan Schneiderlin niet af naar Oekraïne. Eric Bailly is juist weer fit. United is bij een gelijkspel geplaatst voor de volgende ronde. Feyenoord en Fenerbahçe strijden in dat geval om het andere ticket.

Wedstrijdselectie Manchester United: De Gea, Romero, Johnstone; Fosu-Mensah, Jones, Bailly, Rojo, Blind, Young; Fellaini, Herrera, Pogba, Lingard, Mata, Mkhitaryan; Martial, Rashford, Rooney, Ibrahimovic.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.