Mourinho haalt zijn gram op 'alle Einsteins'

Reacties

Manchester United heeft woensdag een einde gemaakt aan een negatieve reeks. Manager José Mourinho gebruikte het succes om uit te halen naar zijn criticasters.

Mourinho haalt zijn gram op 'alle Einsteins'

Na drie nederlagen op rij – Manchester City, Feyenoord en Watford waren te sterk – had Manchester United woensdag weer een succes te vieren. Ten koste van League One-club Northampton werd de vierde ronde van de strijd om de League Cup bereikt (1-3).

'Het was een verdiende overwinning. We hadden de controle, al hadden we het veel sneller af moeten maken, omdat het normaal gesproken tegen tien man makkelijker is', zei Mourinho op de site van United, dat dankzij goals van Michael Carrick, Ander Herrera en Marcus Rashford met een zege terugkeerde.

Einstein
Mourinho greep de overwinning aan om een sneer uit te delen naar de criticasters, die zich in de ogen van de manager te veel laten verblinden door de waan van de dag. 'We hadden een slechte week', vertelde de Portugees. 'Ik weet dat er veel Einsteins rondlopen. Ik weet dat zij hebben geprobeerd zestien jaar van mijn carrière te laten verdwijnen. Ze hebben geprobeerd de ongelooflijke historie van Manchester United te laten verdwijnen door te focussen op een slechte week met drie slechte resultaten. Maar dat is de wereld van het voetbal, vol met Einsteins.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.