Mourinho beseft dat hij Courtois dankbaar moet zijn

Reacties

In navolging van Chelsea-aanvoerder John Terry en PSG-verdediger David Luiz heeft ook José Mourinho zijn Belgische doelman Thibaut Courtois complimenten gegeven. De goalie was belangrijk voor het 1-1 gelijkspel.

Mourinho beseft dat hij Courtois dankbaar moet zijn

Mourinho liet Chelsea in Parijs voetballen zoals hij zijn ploegen wel vaker laat opereren. De Londenaren hielden het achterin aardig dicht, terwijl ze uit een van de spaarzame kansen toesloegen. 'We hadden kunnen verliezen, dus ik denk dat dit een positief resultaat is. Heel goed wil ik het niet noemen, dat hangt natuurlijk van de return af', vond de Portugees.

Daarnaast had hij lovende woorden over voor de tegenstander, maar ook voor zijn eigen keeper Thibaut Courtois. En daarin was hij niet de eerste. 'PSG heeft een geweldig team met enorm technische spelers die het ons vanavond erg moeilijk maakten', begon hij over PSG. 'Of we goed zijn weggekomen? Als je het afmeet aan de prestatie van onze doelman vanavond, denk ik van wel. Thibaut had twee of drie erg belangrijke reddingen.' Daarmee herhaalde hij de woorden van onder meer Terry en tegenstander David Luiz.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.