Moratti: 'Barça betrekt Eto'o bij transfer Ibrahimovic'

Barcelona heeft zijn zinnen gezet op Inter-spits Zlatan Ibrahimovic. De Catalaanse club zet Samuel Eto'o in als wisselgeld.

Moratti: 'Barça betrekt Eto'o bij transfer Ibrahimovic'

Internazionale-voorzitter Massimo Moratti bevestigde een onderhoud met zijn Barcelona-collega Joan Laporta. 'We hebben met hem gesproken over Eto'o en Ibrahimovic', aldus de preses tegen Sky Italia. '

Volgens Moratti is Barcelona bezig een bod voor te bereiden. In Spanje wordt gesproken van een afkoopsom van veertig miljoen euro plus Samuel Eto'o, die op zijn beurt van Camp Nou naar Giuseppe Meazza zou verhuizen.

'Wat de kansen zijn dat Ibrahimovic bij Inter vertrekt?', zei Moratti. 'Ik hou er niet van om me in die richting uit te laten. Ik weet het op dit moment ook niet. We moeten afwachten en zien wat de speler zelf wil. Maar als het tot een transfer komt, dan wordt Eto'o betrokken in de deal.'

Inter en Barcelona zaten afgelopen week al om de tafel om de overgang van Maxwell naar Camp Nou af te ronden. Bovendien zijn de clubs in gesprek over een mogelijke overgang van Aleksandr Hleb, die mogelijk ook betrokken wordt in de Ibrahimovic-deal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen