Mooiste treffers Bundesliga, rugby'er Lucas Moura

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Mooiste treffers Bundesliga, rugby'er Lucas Moura

Woensdag waren de top-10 bloopers van de Bundesliga te zien in de rubriek In de Kantlijn. Deze keer de top-10 doelpunten van het seizoen 2013/14. Om je vingers bij af te likken!

• Lucas Moura kan meer dan alleen tegen een voetbal aan schoppen. De creatieve middenvelder van Paris Saint-Germain laat in het bovenstaande filmpje zien dat hij ook een begenadigd rugby'er is. Met de techniek zit het goed, maar qua fysiek zal het lastig worden voor de jonge Braziliaan.

'Vandaag ben ik 33 jaar geworden. Het is niet omdat een gek zegt dat ik oud ben, dat je dat moet geloven. En misschien heb je wel gezien dat de oude man beter was dan de jongere spelers.'

Chelsea-manager José Mourinho liet zich eerder dit seizoen ontvallen dat Samuel Eto'o 'misschien wel 35 in plaats van 32 jaar is'. Dat weerspreekt de Kameroener en hij let daarbij duidelijk niet op zijn taal. (African Football)

Frank en Ronald de Boer zijn vandaag 44 jaar geworden en dat mag gevierd worden. Ajax-trainer Frank verblijft met zijn ploeg in Indonesië, waar de landskampioen woensdag zijn laatste wedstrijd van dit seizoen speelde. In de discotheek genoot hij met Edwin van der Sar van een, zo te zien, alcoholische versnapering. Gefeliciteerd!

'Ik zou daar voor drieënhalf jaar tekenen, maar de clubs kwamen er niet uit. Achteraf ben ik wel blij. Wij staan nu in de finale van de play-offs en iedereen weet wat er met Roda is gebeurd.'
• In januari was Lars Veldwijk dicht bij een transfer naar Roda JC Kerkrade, maar uiteindelijk maakte de aanvaller het seizoen af bij Excelsior. De goaltjesdief is met de Kralingers nog kanshebber op een plekje in de Eredivisie. (NOS)

Homoseksualiteit is een taboe in de macho voetbalwereld, tenzij er blijkbaar iets gewonnen wordt. Vol passie zoent Daniel Carrico spelverdeler Ivan Rakitic na het winnen van de Europa League. Love is in the air… bij de twee Sevilla-spelers in ieder geval.

Het staat als een paal boven water dat Cruzeiro-spits Marcelo Moreno dikke pech heeft.

Wil je meer zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.