Montpellier geeft PSG pak slaag

Paris Saint-Germain is hard onderuitgegaan op bezoek bij Montpellier. Na vijf overwinningen op rij in de competitie volgde een 3-0 nederlaag.

Kort voor rust en na rust ging het mis voor PSG. De thuisclub kwam in de 42ste minuut op voorpsprong via Paul Lasne, die de bal over de uitkomende Alphonse Aréola schoot. De tweede helft was drie minuten oud toen Ellyes Skhiri er 2-0 van maakte. Van net buiten het strafschopgebied schoot hij fraai raak.

De bezoekers konden een goed resultaat definitief vergeten toen Ryad Boudebouz tien minuten voor tijd het derde doelpunt van Montpellier maakte. Ook hij scoorde van afstand. Door de nederlaag blijft Paris Saint-Germain op 35 punten staan. Koploper Olympique Nice kan zondag vier punten voorsprong pakken. AS Monaco heeft evenveel punten als PSG, maar een wedstrijd minder gespeeld.