Moniz: 'Niet mijn zwaarste strijd, maar grootste uitdaging'

Reacties

Het is twee voor twaalf voor Ricardo Moniz. Als de manager zaterdag ook zijn vijfde duel met Notts County niet wint, kan hij degraderen met de club.

Moniz: 'Niet mijn zwaarste strijd, maar grootste uitdaging'

Moniz (foto) werd tweeënhalve week geleden aangesteld om de oudste profclub ter wereld te behoeden voor degradatie uit de League One, het derde niveau in Engeland. Maar uit zijn eerste vier wedstrijden puurde hij slechts twee puntjes.

In een statement op de officiële clubwebsite riep hij alle mensen die de club een warm hart toedragen op om naar de belangrijke thuiswedstrijd tegen Doncaster Rovers te komen. 'We zijn klaar voor de strijd. Het is buigen of barsten. Neem iedereen die je kent mee naar het stadion om ons aan te moedigen.'

Moniz klampt zicht vast aan het goede spel dat zijn ploeg in de midweekse partij tegen nummer twee Preston (1-3) vertoonde. 'We moeten meer scoren en het beter doen bij standaardsituaties. Dit wordt niet mijn zwaarste strijd, maar mijn grootste uitdaging. We moeten door die muur heen voor iedereen hier bij de club.'

Notts County staat met nog twee wedstrijden te gaan op plek 22 van de 24, twee punten achter een veilige klassering. De onderste vier ploegen degraderen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.