Monaco trekt beurs voor beloftes Traoré en Cavaleiro

Reacties

AS Monaco heeft zich vrijdag in korte tijd verzekerd van twee beloftes. Met de komst van Adama Traoré (foto) en Ivan Cavaleiro is naar verluidt bijna dertig miljoen euro gemoeid.

Monaco trekt beurs voor beloftes Traoré en Cavaleiro

AS Monaco bezegelde eerst de komst van Adama Traoré. De Malinese middenvelder (20), die voor veertien miljoen euro overkomt van Lille, tekende in het vorstendom een contract tot medio 2020.

Enkele minuten later maakten de Monegasken bekend dat ze voor naar verluidt vijftien miljoen de aanvaller Ivan Cavaleiro van Benfica hebben overgenomen. De Portugese jeugdinternational (21) tekende bij Monaco voor vijf jaar. Afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis voor Deportivo La Coruña.

De komst van de twee beloftes komt op de dag dat Monaco te maken kreeg met een tegenslag. Een Franse rechter heeft een einde gemaakt aan een financieel voordeel ten opzichte van de andere clubs in Ligue 1. Omdat de Monegasken officieel opereren vanuit Monaco, en niet vanuit Frankrijk, kon de club de zogeheten 'supertax' omzeilen. Daar komt nu een einde aan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.