Monaco geeft PSG vrijgeleide in jacht op Franse titel

Reacties

AS Monaco lijkt definitief af te haken in de strijd om de Franse landstitel. Zonder de nog altijd geblesseerde steraanvaller Radamel Falcao verloor de Monegaskische miljoenenformatie met 2-0 op bezoek bij Saint-Étienne. Daardoor kan koploper Paris Saint-Germain zijn voorsprong zondag in de kraker tegen Olympique Marseille vergroten tot acht punten.

Monaco geeft PSG vrijgeleide in jacht op Franse titel

Sinds Falcao op 22 januari een zware kruisbandblessure opliep in het bekerduel met Monts d'Or Azergues had Monaco in de vijf daaropvolgende competitieduels gelijke tred gehouden met PSG. Behalve het 1-1 gelijkspel tegen de titelconcurrent uit Parijs liet de ploeg van trainer Claudio Ranieri alleen punten liggen tegen Lorient (2-2). PSG had een week eerder gelijkgespeeld tegen Guingamp (2-2).

Zaterdagavond ging Monaco echter opnieuw in de fout op bezoek bij Saint-Étienne, dat daardoor tijdelijk de derde plaats overneemt van Lille. Les Verts melden zich in de top van de Franse Ligue 1 dankzij doelpunten van Fabien Lemoine en Romain Hamouma. Omdat Monaco daar met Anthony Martial en Valère Germain in de spits en Dimitar Berbatov (foto) als invaller niets tegenin had te brengen, kan PSG in een zetel terecht komen bij een zege op Marseille.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.