Moisander presenteert zichzelf: 'Ik ben een goede verdediger'

Reacties

Niklas Moisander speelt komend seizoen voor Sampdoria en heeft zin om het Italiaanse publiek te laten zien wat hij waard is. Ook stelde hij zich alvast voor aan de fans.

Moisander presenteert zichzelf: 'Ik ben een goede verdediger'

Tijdens zijn officiële presentatie gaf de Finse ex-Ajacied aan blij te zijn in Italië aan de slag te gaan. 'Het voelt goed om hier te zijn', aldus de 29-jarige Moisander. 'De Serie A is in mijn ogen een grote en belangrijke competitie, aangezien hij bestaat uit veel illustere ploegen en uitstekende spelers.' Ook de plannen van zijn nieuwe werkgever bevallen hem uitstekend.

'Sampdoria is een ambitieuze club met een ambitieuze voorzitter, daar hou ik van. Het doel is om het goed te doen in de Europa League, omdat Europese wedstrijden altijd belangrijk zijn. Maar uiteraard moeten we ook in de Serie A presteren.' Dat moet bewerkstelligd worden met Moisander centraal achterin.

De Fin werd tijdens de persconferentie dan ook gevraagd naar wat voor type speler hij precies is. 'Ik ben een goede verdediger, kan het spel en verdedigende situaties goed inschatten en breng daarnaast de nodige ervaring mee.' Eerder ga hij zelf al aan 'geen typische Italiaanse killer' te zijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.