Moisander oordeelt keihard over 'dramatisch' Ajax

Reacties

Ajax-aanvoerder Niklas Moisander had logischerwijs geen goed woord over voor zijn ploeg. Door de 1-0 nederlaag bij Vitesse kan de regerend landskampioen een nieuwe titel wel vergeten. De Fin was na afloop hard in zijn oordeel.

Moisander oordeelt keihard over 'dramatisch' Ajax

Tegenover FOX Sports legde Moisander de vinger op de zere plek. 'Wij kunnen de bal gewoon niet langer dan vijf seconden in de ploeg houden, dit was echt een dramatische wedstrijd', zo haalde hij uit. Ajax kwam in negentig minuten voetbal nauwelijks tot een goede aanval, Uros Djurjevic strafte dat evenwel pas in de absolute slotfase af.

Bij de goal leek de twintigjarige Serviër de bal met zijn arm mee te nemen, maar het doelpunt telde. 'Hij lobde de bal over me heen, dat is gewoon een geweldige actie', aldus Moisander, die door die actie in de luren werd gelegd. Door die goal staat Ajax nu op negen punten van koploper PSV. Het landskampioenschap, de vijfde op rij, lijkt daardoor uit het zicht verdwenen.

Daar was Moisander het volkomen mee eens. 'Er gaan zó veel dingen fout, het is niet één ding. De eerste en tweede fase van de opbouw, we verliezen onze duels... Daar kun je geen wedstrijd mee winnen. Het kampioenschap? Als we zó spelen moeten we niet eens praten over het kampioenschap', zo sloot hij teneergeslagen af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.