Moeizame zeges voor AS Roma en AC Milan

AS Roma en AC Milan speelden beide niet best, maar pakten wel een minimale overwinning.

Moeizame zeges voor AS Roma en AC Milan

AS Roma-Siena 1-0
Roma deed wat het moest doen en versloeg Siena in het Stadio Olimpico. Makkelijk kwam de zege niet tot stand, want Siena maakte het de thuisploeg zeer lastig. Mirko Vucinic (foto) zorgde in de 62ste minuut van dichtbij voor de enige treffer na voorbereidend werk van Francesco Tavano. Het was zijn eerste in dienst van de Giallorossi. Roma verkleinde het verschil met koploper Internazionale tot acht punten, maar de Milanese ploeg komt zondagavond nog in actie tegen Sampdoria.

Atalanta Bergamo-Catania 1-1
Catania blijft het goed doen in de Serie A. De promovendus uit Sicilië bleef ook bij Atalanta overeind, al viel de gelijkmaker van Takayuki Marimoto pas in de 88ste minuut. De Japanner scoorde met een schot van binnen de zestien. Door het gelijkspel deelt Catania de vierde positie met Lazio.

AC Milan-Parma 1-0
Filippo Inzaghi bezorgde een matig spelend Milan de vierde zege in de laatste vijf duels. Pippo scoorde in de 76ste minuut. Hij ontving de bal na een vrije trap van Andrea Pirlo en klopte doelman Luca Bucci met zijn rechter. De Rossoneri profiteren van het verlies van Siena en klimmen naar de negende plaats met een achterstand van drie punten op Lazio en Catania. Clarence Seedorf speelde 72 minuten.

Bekijk hier al onze video's