Moedeloze Pröpper: 'Groot gat met Feyenoord'

Reacties

Davy Pröpper wordt moedeloos van het feit dat PSV zo veel kansen mist. Het brak de Eindhovenaren zaterdagavond ook tegen Heracles Almelo op (1-1). 'Zo hebben we er al een paar gehad dit seizoen', mokte de middenvelder achteraf.

Moedeloze Pröpper: 'Groot gat met Feyenoord'

PSV begon het duel in het Philips Stadion nog voortvarend en kreeg na tien minuten met Gastón Pereiro een kans op de openingstreffer. Die viel echter aan de andere kant, na geknoei achterin bij de thuisploeg. 'Die bal had al lang weggemoeten. Het was hun eerste schot op goal en die gaat er dan wél gelijk in. Dan denk je wel Dit wordt een heel moeilijke avond', aldus Pröpper tegenover FOX Sports. PSV trok de stand via Pereiro snel weer gelijk maar kreeg het in de tweede helft niet voor elkaar de winnende treffer te maken.

De ploeg van trainer Phillip Cocu heeft daardoor na negen duels al negen verliespunten. Dat zijn er vier meer dan Ajax en liefst negen meer dan Feyenoord. 'Dat is een groot gat', vond Pröpper. 'Wij zullen eerst naar onszelf moeten kijken en zorgen dat we dit soort wedstrijden wel gaan winnen. En we moeten zorgen dat het weer gaat draaien met het maken van doelpunten.'

Dat deed PSV in vier thuiswedstrijden dit seizoen slechts twee keer, al is er geen gebrek aan mogelijkheden bij de Eindhovenaren. 'We krijgen de kansen wel, maar hij wil er niet in. Na elke kans probeer je weer een nieuwe te creëren en hoop je dat hij er dan wel in gaat', aldus Pröpper, die zondagmiddag moet hopen dat Feyenoord (NEC uit, 14.30 uur) en Ajax (ADO Den Haag uit, 16.45 uur) niet verder uitlopen op de regerend kampioen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.