Méndez voelt niets voor langer verblijf bij PSV

EXCLUSIEF - Edison Méndez lijkt niet van plan een nieuw contract te signeren bij PSV. De Eindhovense club ging eind vorige maand om tafel met de middenvelder uit Ecuador om te praten over verlenging van zijn huidige verbintenis, die medio 2010 afloopt.

Méndez voelt niets voor langer verblijf bij PSV

'Edison heeft nogmaals aangegeven dat hij terug wil naar Ecuador', reageert algemeen directeur Jan Reker van PSV. De wens van Méndez verandert niets aan het voornemen van de club om hem in Eindhoven te houden. Zelfs als dat betekent dat hij volgend jaar transfervrij de deur uitloopt.

'Alles is nog open, ook die optie dus', zegt Reker. 'Onze nieuwe trainer Fred Rutten ziet in hem een belangrijke schakel in het elftal van komend seizoen en dus willen we Méndez hier houden.'

Reker geeft aan dat PSV ook toekomst ziet in Carlos Salcido. De 29-jarige verdediger uit Mexico gaf eerder dit seizoen ook aan dat hij niet meer gelukkig was in Nederland en dat hij wilde terugkeren naar zijn geboorteland.

'Carlos heeft dit seizoen bijna geen wedstrijd gemist, óók hij is een belangrijke speler voor PSV. Zijn contract loopt na dit seizoen nog drie jaar door, dus een vertrek van hem is niet aan de orde.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen