Miyaichi staat na half jaar al voor vertrek bij FC Twente

Reacties

De samenwerking tussen FC Twente en Ryo Miyaichi lijkt af te stevenen op een voortijdig einde. Het management van de 22-jarige linkerspits uit Japan vindt zijn situatie uitzichtloos en zoekt momenteel naar een oplossing.

Miyaichi staat na half jaar al voor vertrek bij FC Twente

Die moet voor het sluiten van de transfermarkt op 31 januari zijn beslag krijgen. Miyaichi staat onder contract bij Arsenal en kwam eind augustus op huurbasis naar FC Twente. Daar heeft hij de hooggespannen verwachtingen geen moment waar kunnen maken. De Japanner stond vijf keer in de basis en werd door Schreuder drie keer als invaller gebruikt. Zijn optredens leverden geen goals en assists op.

In de laatste zeven duels voor de winterstop kwam hij alleen tegen PSV (zeven minuten als invaller) in het veld. Inmiddels is Miyaichi in de hiërarchie voorbij gestreefd door Bilal Ould-Chikh (17). Schreuder wil de talentvolle vleugelspeler meer speeltijd geven. Daarnaast kan de trainer op de flanken behalve Youness Mokhtar en Jesus Corona ook nog de Deense aankoop Kasper Kusk opstellen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.