Mister PSV Van der Kuijlen eervol onderscheiden

Willy van der Kuijlen heeft donderdagmiddag tijdens de presentatie van zijn biografie Onze Willy - voor altijd Mister PSV de stadspenning van de gemeente Helmond ontvangen.

Mister PSV Van der Kuijlen eervol onderscheiden

Tijdens de boekpresentatie werd Van der Kuijlen verrast door de Helmondse burgemeester Fons Jacobs met de eervolle onderscheiding, dit omdat hij zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de Brabantse gemeente.

Van der Kuijlen werd in 1946 in Helmond geboren. Tussen 1964 en 1981 speelde hij voor PSV waar hij uitgroeide tot het icoon van de Eindhovense club en de omliggende regio. VI-journalist Frans van den Nieuwenhof tekende zijn verhaal op in het vandaag verschenen boek.

Eén van de opvallende aanwezigen bij de boekpresentatie van Van der Kuijlen was Guus Hiddink, die in de perioden 1987-1990 en 2002-2006 vele successen behaalde als hoofdtrainer van de Eindhovense club.

Ook voormalige PSV'ers zoals René van de Kerkhof, Berry van Aerle en Ronald Waterreus, ex-trainers Jan Reker en Kees Rijvers, oud-voorzitter Harry van Raaij, de huidige PSV-coach Fred Rutten en Oranje-bondscoach Bert van Marwijk waren aanwezig bij de plichtplegingen.

Willy van der Kuijlen en Frans van den Nieuwenhof waren gisteren te gast bij VI Radio. Luister hier het interview terug.

De biografie 'Onze Willy – voor altijd Mister PSV' is verkrijgbaar in de webshop van Voetbal International. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's