Miller verzuimt Glasgow Rangers winst te bezorgen

Inverness Caledonian Thistle heeft knap een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen koploper Glasgow Rangers (1-1). Ryan Esson was de held aan de kant van Inverness.

De doelman stopte acht minuten voor tijd een penalty van Kenny Miller, de topscorer van de Schotse Premier League. Die scoorde dit seizoen in totaal al negentien keer, waaronder vier strafschoppen.

Het bleef daarom 1-1 in het Caledonian Stadium. Jonathan Hayes opende 31ste minuut de score namens de thuisclub met een mooi schot, maar Miller zorgde in de 57ste minuut voor de eindstand.

Door het gelijkspel komt Glasgow Rangers op 38 punten uit vijftien duels, drie meer dan aartsrivaal Celtic dat evenveel wedstrijden speelde. Inverness staat knap vierde met 26 uit zestien. Foto: VI Images