Miljoenenaankoop zorgt voor onrust in aanloop Klassieker

Reacties

Feyenoord-trainer Fred Rutten overweegt Bilal Basaçikoglu te straffen, nadat de buitenspeler zich woensdagochtend had verslapen en daardoor te laat kwam voor de training. Dat was niet de eerste keer. Het is onbekend of Basaçikoglu zondag deel uitmaakt van de selectie van Feyenoord voor De Klassieker tegen Ajax. 

Miljoenenaankoop zorgt voor onrust in aanloop Klassieker

Feyenoord wil niet reageren. Technisch directeur Martin van Geel spreekt van een 'interne kwestie', maar het is duidelijk dat het gedoe rond de aanvaller de voorbereiding verstoort op het duel met Ajax, dat Feyenoord móet winnen om in de race te blijven voor een topklassering in de Eredivisie.

Basaçikoglu is sowieso bezig aan een moeizaam seizoen. Sinds Feyenoord hem afgelopen zomer voor 2,5 miljoen euro overnam van SC Heerenveen, kan de Turkse jeugd-international zijn draai maar moeilijk vinden. Hij kwam tot slechts acht competitiewedstrijden, waarin hij niet scoorde.

Rutten is woedend op zijn aanvaller, maar de vraag is welke straf hij hem oplegt? Na het wegvallen van Ruben Schaken (Inter Baku), het aanstaande vertrek van Wesley Verhoek en de blessure van Elvis Manu, heeft de trainer van Feyenoord alleen in Jean-Paul Boetius nog één echte buitenspeler. Jens Toornstra vult als middenvelder de positie van rechterspits in. Feyenoord is donderdag vrij, vrijdag traint Rutten besloten, voordat zaterdag de laatste, openbare, sessie is voor de wedstrijd tegen Ajax in de Amsterdam Arena.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.