Milik terug op groepstraining, Fischer in de spits

Reacties

Arek Milik heeft vrijdag de groepstraining hervat bij Ajax. De Poolse spits lijkt daarmee op koers te liggen voor een rentree tegen PEC Zwolle. Nicolai Boilesen ontbrak nog op het trainingsveld, terwijl Viktor Fischer in de spits speelde.

Milik terug op groepstraining, Fischer in de spits

Trainer Frank de Boer sprak eerder deze week al de hoop uit dat hij zondagmiddag weer over Milik kon beschikken. De 21-jarige clubtopscorer miste de laatste drie competitieduels door een knieblessure. Daarin lieten de Amsterdammers zowel tegen FC Utrecht (1-1) als NAC Breda (0-0) punten liggen.

Omdat Kolbeinn Sigthórsson in die wedstrijden niet voldeed, kan Ajax de terugkeer van Milik goed gebruiken om het seizoen toch nog waardig af te sluiten. Mogelijk heeft ook Viktor Fischer daarin een aandeel. De twintigjarige Deen maakte afgelopen zondag tegen NAC na veertien maanden afwezigheid zijn rentree. Dat deed hij als spits. Tijdens de training van vrijdag maakte Fischer indruk op de voor hem ongebruikelijke positie.

Nicolai Boilesen is er zondag in Zwolle waarschijnlijk opnieuw niet bij. De 23-jarige Deen kampt nog altijd met de spierblessure die hem tegen NAC ook al aan de kant hield en trainde vrijdag niet mee met de groep. Jaïro Riedewald verving Boilesen afgelopen zondag.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.