Milik spreekt van 'droomdebuut' na vuurdoop in San Paolo

Reacties

Napoli-aanwinst Arek Milik had zich geen beter basisdebuut in de Serie A kunnen wensen. De voormalige Ajacied kijkt met veel voldoening terug op de met 4-2 gewonnen wedstrijd tegen AC Milan.

Milik spreekt van 'droomdebuut' na vuurdoop in San Paolo

'Het was als een droom. De eerste helft was echt perfect voor mij', aldus Milik bij Sky Sport Italia. 'Twee kansen en twee goals.' Dankzij de treffers van de van Ajax overgenomen spits leidde Napoli halverwege met 2-0. Milan kwam terug, maar legde het mede door twee rode kaarten uiteindelijk af. Zo herstelde Napoli zich van het gelijkspel op bezoek bij Pescara (2-2) op de eerste speeldag.

'Na dat tegenvallende resultaat waren we boos en die woede wilden we gebruiken op het veld. We verspeelden daar punten en we wilden aan onze fans laten zien waartoe we in staat zijn', legt de opvolger van de naar Juventus vertrokken Gonzalo Higuaín uit.

Milik zegt geen last te hebben van de druk nu hij de leegte op moet vullen die Higuaín - vorig seizoen met 36 goals topscorer in de Serie A - heeft achtergelaten met zijn vertrek naar de titelverdediger. 'Nee, ik voel geen druk. Gonzalo blijft een erg goede speler, maar hij staat nu onder contract bij een andere club. Ik ben niet met hem bezig, ik denk aan mezelf. Ik werk hard en probeer iedere dag een betere speler te worden.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.