Milik mag het in topper laten zien bij ongewijzigd Ajax

Reacties

Na reservebeurten in de drie Klassiekers tegen Feyenoord en het eerdere duel met PSV heeft Arek Milik voor het eerst dit seizoen een basisplaats in een topper. Ajax-trainer Frank de Boer voert namelijk geen wijzigingen door in zijn opstelling voor de kraker tegen PSV.

Milik mag het in topper laten zien bij ongewijzigd Ajax

Milik is dit kalenderjaar bijzonder goed op dreef voor de Amsterdammers. De Poolse spits startte in 2016 zeven keer in de basis en was net zo vaak trefzeker. Milik krijgt als beloning voor zijn goede vorm ook in basisplek in Eindhoven, waar hij de voorhoede vormt met Amin Younes en Lasse Schöne. Viktor Fischer, die in de thuiswedstrijd nog de valse nummer negen van Ajax was, begint net als Anwar El Ghazi op de reservebank.

Ook op het middenveld en in de defensie houdt De Boer vast aan zijn vaste team. Voor doelman Jasper Cillessen vormen Joël Veltman, Mike van der Hoorn, Nick Viergever en Mitchell Dijks de verdediging. Aanvallende middenvelder Davy Klaassen wordt in zijn rug gesteund door Nemanja Gudelj en Riechedly Bazoer, die een groot deel van zijn opleiding genoot in Eindhoven.

Ajax begint met een punt achterstand aan de Eredivisie-topper tegen PSV. Om 16.45 uur wordt er afgetrapt in het Philips Stadion.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.