Milik dolblij met contract bij Ajax

Reacties

Na vijf onrustige jaren hoopt Arek Milik bij Ajax de komende jaren zijn grote belofte waar te maken. De Poolse spits ziet zijn vierjarige contract als beloning voor zijn ontwikkeling.

Milik dolblij met contract bij Ajax

Ajax is alweer de vijfde club voor de pas 21-jarige Milik, die via Rozwój Katowice, Górnik Zabrze, Bayer Leverkusen en FC Augsburg in Amsterdam terechtkwam. Bij Ajax maakt hij dit seizoen een sterke ontwikkeling door. 'Dit is echt een fantastische dag voor mij', zegt de international op de clubsite van Ajax.

'Ik zie dit als een beloning voor mijn goede werk tijdens de trainingen, de wedstrijden en mijn goals', vervolgt de frontman. Het ondertekenen van het contract is voor Milik een welkom lichtpuntje, want in dienst van de Poolse nationale ploeg liep hij afgelopen weekend een knieblessure op die hem enkele weken aan de kant houdt.

'Natuurlijk voel ik mijn knieblessure', erkent hij. 'De komende weken staan in het teken van mijn herstel. Daarna richt ik mijn blik op de toekomst. En die toekomst ligt bij Ajax.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.