Milan haalt Oliveira, loost Vogel en Amoroso

AC Milan heeft drie keer zaken gedaan op de laatste dag dat de transfermarkt nog open is. De rossoneri zijn er eindelijk in geslaagd Ricardo Oliveira over te nemen van Real Betis Sevilla, zijn Johann Vogel juist kwijtgeraakt aan Betis en hebben gebroken met Marcio Amoroso.

Milan haalt Oliveira, loost Vogel en Amoroso

Ricardo Oliveira tekende voor vijf seizoenen bij Milan. De 26-jarige Braziliaanse international is de man die coach Carlo Ancelotti erbij wilde hebben. 'Hij kan iets anders brengen dan de andere aanvallers. Het is hij of niemand anders', kondigde Ancelotti al voor het definitieve akkoord aan.

Vogel maakt de omgekeerde overstap. Betis neemt de Zwitserse middenvelder definitief over van Milan, dat hem in 2005 transfervrij overnam van PSV. Vogel kwam weinig aan spelen toe bij Milan.

Marcio Amoroso (32) is na een half jaar alweer klaar bij Milan. Het contract met de Braziliaanse aanvaller is met wederzijdse goedkeuring ontbonden. Amoroso kan tekenen bij Corinthians en Girondins Bordeaux. De Braziliaanse kampioen lijkt zijn voorkeur te hebben.

Bekijk hier al onze video's