'Mike' Smalling niet bang voor concurrentie

Reacties

Het feit dat Louis van Gaal moeite heeft met zijn naam maakt Chris Smalling niet onzeker. De centrumverdediger hoopt zich te ontwikkelen tot een vaste waarde bij Manchester United.

'Mike' Smalling niet bang voor concurrentie

De zoektocht van Manchester United naar een defensieve versterking heeft evenmin een negatieve invloed op het zelfvertrouwen van de Engelsman. Sergio Ramos wordt veelvuldig in verband gebracht met een overstap naar Old Trafford, maar van een transfer kwam het nog niet. Smalling maakt zich geen zorgen: 'Er zal altijd concurrentie zijn. Toen ik bij United tekende, waren hier al vijf centrumverdedigers.'

Na vijf seizoenen bij de Engelse grootmacht is de 25-jarige verdediger gewend aan het leven in de top. 'Bij deze club word je altijd vergeleken met de beste spelers van de wereld en moet je op de toppen van je kunnen presteren', aldus de Engelsman tijdens een persconferentie in de Verenigde Staten.

Smalling kwam in het eerste Engelse seizoen van manager Louis van Gaal tot 25 competitieoptredens. In de laatste serie wedstrijden maakte de achttienvoudig international deel uit van de eerste elf. 'Ik hoop dat mijn prestaties me in het team houden', vertelt de verdediger. Het is voor hem te hopen dat het slippertje van de man die daarover beslist geen slecht voorteken is. Van Gaal noemde Smalling vandaag tijdens een persconferentie namelijk Mike in plaats van Chris.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.