'Mijn afwezigheid was goed voor Vorm'

Reacties

Hugo Lloris beleefde zaterdag tegen Southampton (2-2) een zware rentree na een absentie van een maand, waarin Michel Vorm tot tevredenheid van de Franse doelman het doel van Tottenham Hotspur verdedigde.

'Mijn afwezigheid was goed voor Vorm'

Tijdens diens afwezigheid nam Vorm de honneurs waar voor Lloris. De WK-ganger kon zo ook zijn debuut maken in de Premier League als doelman van Tottenham Hotspur. Sinds zijn overstap naar White Hart Lane afgelopen zomer had hij daarvóór genoegen moeten nemen met optredens in de Europa League en de strijd om de League Cup en FA Cup.

Zaterdag maakte Vorm weer plaats voor de herstelde Lloris, die een maand geleden tegen Leicester City een knieblessure opliep. 'Het was zoals verwacht een zware wedstrijd. Maar het was goed om terug te zijn', zei de Franse goalie op de website van Tottenham Hotspur.

Lloris nam eind maart zonder al te veel zorgen plaats in de ziekenboeg. 'Mijn afwezigheid hoort bij het voetbal, maar het was ook goed voor Michel omdat hij het goed deed voor het team', zei de Franse international. 'Er is een goede onderlinge band, in het bijzonder bij de keepers.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.