Mihaylov vraagteken voor return tegen Mlada Boleslav

Het is nog maar de vraag of Nikolay Mihaylov donderdagavond op bezoek bij het Tsjechische Mlada Boleslav het doel van FC Twente verdedigt. De Bulgaarse doelman kampt met fysieke malheur.

Mihaylov vraagteken voor return tegen Mlada Boleslav

Omdat Mihaylov nog onzeker is, is Filip Bednarak toegevoegd aan de selectie die de 2-0 voorsprong moet gaan verdedigen in de return van de derde voorronde in de Europa League. Tweede doelman Daniel Fernandes is de eerste die Mihaylov bij een eventuele afwezigheid zou vervangen omdat Sander Boschker vanwege een kuitblessure in Enschede is achtergebleven. Datzelfde geldt voor Denny Landzaat (dijbeenblessure).

Overigens maakte voorzitter Joop Munsterman dinsdag tijdens een bijeenkomst bekend dat hij nog financiële groeimogelijkheden ziet bij Twente. Waar de huidige begroting 46 miljoen euro is, hoopt Munsterman binnen drie jaar over een omzet van vijftig miljoen euro te beschikken.

De preses spoorde daarbij wel de overige Nederlandse clubs aan gezamenlijk te opereren inzake de (desastreuze) gevolgen van het begrotingsakkoord (VVD, CDA, D66, GroenLinks en ChristenUnie), dat de voetbalclubs een hoop extra kosten kan opleveren. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's