Mihajlovic zet zinnen op winst Coppa Italia

Reacties

Sinisa Mihajlovic neemt de strijd om de Coppa Italia uiterst serieus. De trainer van AC Milan zou het bekertoernooi dit seizoen graag winnen met de gevallen grootmacht.

Mihajlovic zet zinnen op winst Coppa Italia

Dinsdagavond krijgt Milan in de vierde ronde bezoek van Serie B-club Crotone. 'Die wedstrijd verliezen is een catastrofe. Het toernooi om de Coppa Italia is erg belangrijk voor ons, aangezien we dit seizoen niet Europees spelen', aldus Mihajlovic, die mogelijk wel enkele spelers rust geeft. 'Maar er zal een goed elftal staan. De spelers moeten bewijzen het Milan-shirt waard te zijn.'

'Toch zal het geen eenvoudige wedstrijd worden', vervolgde Mihajlovic. 'Het zelfvertrouwen is hoog bij Crotone, want die ploeg strijdt mee om promotie naar de Serie A. We zijn echter verplicht deze wedstrijd te winnen. Maar dat geldt eigenlijk voor bijna iedere wedstrijd.'

Het is al ruim vier jaar geleden dat AC Milan zijn laatste prijs won. Dat was op 6 augustus 2011 toen de landskampioen bekerwinnaar Internazionale versloeg in de strijd om de Supercoppa Italiana. Vorig seizoen eindigden de Rossoneri op een teleurstellende tiende plaats, maar in de huidige jaargang doet de ploeg van Mihajlovic het met een voorlopige zevende plaats een stuk beter.

De kans is klein dat Nigel de Jong dinsdag in actie komt tegen Crotone. De middenvelder ontbrak zaterdag tijdens de 4-1 thuiszege op Sampdoria nog met een dijbeenblessure. Dit seizoen kwam hij tot slechts vijf officiële wedstrijden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.