Mihajlovic zet zinnen op Champions League: 'Het is mogelijk'

Reacties

Sinisa Mihajlovic denkt dat AC Milan dusdanig is gegroeid, dat plaatsing voor de Champions League reëel is voor zijn club. Zaterdag tegen Torino (1-0) bleef Milan voor het negende duel op rij ongeslagen.

Mihajlovic zet zinnen op Champions League: 'Het is mogelijk'

De Rossoneri staan nu zesde, met zes punten achterstand op de derde plaats, die recht geeft op deelname aan de voorronde van de CL. 'De komende drie wedstrijden moeten we echt laten zien dat we om de derde plaats kunnen strijden. Ik denk dat we dat in onze mars hebben', blikt Mihajlovic vooruit op de serie tegen Sassuolo, Chievo Verona en Lazio.

Mihajlovic lag in de eerste seizoenshelft flink onder vuur, want Milan stond na een zwakke seizoenstart lang in de middenmoot. 'Ik ben ook toen altijd mezelf gebleven', zegt de Serviër. 'Want ik wist dat ons werk uiteindelijk beloond zou worden. Als we op deze manier verder gaan, ben ik heel benieuwd waar we aan het einde van het seizoen staan.'

Ignazio Abate, die tegen Torino de aanvoerdersband droeg, onderschrijft de woorden van zijn trainer. 'We hebben dit seizoen een fase gehad waarin we hadden kunnen ontsporen', zei de rechtsback. 'We zijn echter rustig gebleven en daar plukken we nu de vruchten van. Zo moeten we doorgaan als we met Milan weer Europees voetbal willen gaan spelen.'

Milan kan het seizoen ook nog bekronen met een prijs, want zondag wacht Alessandria in de return in de halve finale van de Coppa Italia. Het uitduel werd door Milan al met 0-1 gewonnen, waardoor een finaleplaats vrijwel zeker is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.