Mihajlovic: 'Ibrahimovic kan Milan kampioen maken'

Reacties

Zlatan Ibrahimovic kan AC Milan transformeren in een titelkandidaat, aldus trainer Sinisa Mihajlovic, die de Zweedse superspits van Paris Saint-Germain dolgraag ziet komen.

Mihajlovic: 'Ibrahimovic kan Milan kampioen maken'

Al weken gonst het van de geruchten over de terugkeer van Ibrahimovic (33) naar Milan. In de periode 2010-12 was de spits liefst 56 keer trefzeker in 85 duels namens de Rossoneri. De Italiaanse club hield zich tot nu toe op de vlakte over de mogelijke deal, maar Mihajlovic heeft de radiostilte nu doorbroken.

'Als Ibrahimovic komt, zijn we in één klap titelkandidaat', sprak Mihajlovic zich uit. De Serviër zag zijn selectie al versterkt worden door onder meer Carlos Bacca en Luiz Adriano, maar Ibrahimovic is volgens hem het ontbrekende puzzelstukje. 'Hij is een speler die de doorslag kan geven. Hij kan een hele competitie beslissen.' Ibrahimovic heeft bij PSG nog een contract tot 2016.

Behalve Ibrahimovic hoopt Mihajlovic ook op de komst van Alessio Romagnoli (20). De centrumverdediger staat onder contract bij AS Roma, dat al een Milanees bod van twintig miljoen euro afwees. Mihajlovic kent Romagnoli uit zijn periode bij Sampdoria, dat hem vorig seizoen van Roma huurde. 'We hebben nog een linker centrale verdediger nodig en ik weet wat ik aan Romagnoli heb', vervolgde Mihajlovic.

Italiaanse media verwachten dat Milan zich nog flink gaat laten gelden op de transfermarkt, nu de overdracht van 48 procent van de aandelen aan Bee Taechaubol definitief is. De Thaise miljardair maakt in ruil binnenkort 480 miljoen euro over naar Italië.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.