Mignolet keert na Champions League-winst terug naar België

Reacties

Simon Mignolet neemt na zes seizoenen afscheid van Liverpool en keert terug naar zijn vaderland België. Voor de doelman ligt een vijfjarig contract klaar bij Club Brugge.

Mignolet keert na Champions League-winst terug naar België

Mignolet (31) nam zondag na de wedstrijd om de Community Shield afscheid van zijn ploeggenoten bij Liverpool en pakte het vliegtuig naar België. Maandag wordt hij medisch gekeurd en als er geen problemen aan het licht komen, tekent hij voor vijf seizoenen bij Club. Daar wil Mignolet weer wekelijks aan spelen toekomen.

Mignolet maakte in 2013 de overstap van Sunderland naar Liverpool en was lange tijd eerste keus onder de lat. Halverwege het seizoen 2017/18 verloor hij echter zijn plek aan Loris Karius en in het afgelopen voetbaljaar, waarin Liverpool de Champions League won, was Mignolet de stand-in van miljoenenaankoop Alisson Becker. Bij Club Brugge zal Mignolet weer eerste keus worden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer S. Mignolet
Meer over S. Mignolet
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.