Michiel Kramer pakt de meeste punten voor zijn club

Reacties

● ADO Den Haag won 9 van de 27 voorgaande thuisduels met FC Utrecht in de Eredivisie (G11, V7).

Michiel Kramer pakt de meeste punten voor zijn club

● FC Utrecht verloor slechts twee van de laatste acht uitduels bij ADO in de competitie (W3, G3).

● ADO kwam in drie van de laatste vier Eredivisieduels met FC Utrecht niet tot scoren, maar scoorde wel viermaal in de overige ontmoetingen (4-1).

● ADO verloor de laatste twee thuisduels in de competitie; even vaak als in de eerste seizoenshelft en één minder dan in heel 2014.

● De laatste keer dat ADO Den Haag driemaal op rij in eigen huis verloor was in 2009/10, toen in december de teller op vier nederlagen stond.

● Met zijn zestien doelpunten was Michiel Kramer goed voor dertien punten voor ADO, meer dan elke andere Eredivisiespeler voor zijn club dit seizoen.

● Roland Alberg verzorgde dit seizoen zes assists; de laatste ADO-speler met meer beslissende voorzetten was Wesley Verhoek in 2010/11 (dertien).

● FC Utrecht won in mei 2013 (2-4 bij Heerenveen) voor het laatst een uitduel in de tweede seizoenshelft van de competitie; de ploeg bleef zonder zege in de laatste dertien van dergelijke duels (G5, V8).

● Gévero Markiet was met twee goals en een assist bij de laatste drie doelpunten van FC Utrecht betrokken.

● FC Utrecht kwam sinds de wedstrijd tegen AZ op 8 maart (6-2) niet meer op voorsprong; alleen Go Ahead (27 februari tegen FC Dordrecht) wacht langer op de leiding in de wedstrijd.

Bron: Opta Sports

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.