Meunier acht zichzelf zelfs op één been nog puike aanwinst

Reacties

Thomas Meunier hoopt dat hij ook na dit seizoen bij Paris Saint-Germain kan blijven. De rechtback begrijpt echter wel waarom hij in de media met andere clubs in verband wordt gebracht.

Meunier acht zichzelf zelfs op één been nog puike aanwinst
© Pro Shots

Meunier (28) zit in zijn vierde seizoen bij PSG en beschikt over een aflopend contract. Dat maakt hem interessant voor andere clubs. Borussia Dortmund en Tottenham Hotspur zouden serieuze belangstelling hebben voor de veertigvoudig international van België, die daar niet verbaasd over is.

'Een speler die transfervrij is, international is, in het team dat op de eerste plaats van de FIFA wereldranking staat speelt en pas 28 jaar oud is, kan nooit een slechte toevoeging voor een ploeg zijn', wordt Meunier geciteerd door Le Parisien. 'Zelfs niet als ik gangreen krijg en mijn been eraf gehakt moet worden. Clubs hebben qua investering niet veel te verliezen en dat weten ze. Ze kunnen eigenlijk alleen maar winnen.'

Moet dit gezien worden als een flirt? Absoluut niet, zo benadrukt Meunier, die dus aangeeft dat hij de geruchten wel begrijpt, maar stelt dat er maar weinig van de verhalen klopt. 'Ik heb al zo veel artikelen gelezen over Borussia Dortmund, Tottenham, Inter... Maar mijn belangrijkste doel is om bij PSG te blijven. Op het moment is het echter erg rustig', aldus de back, die dus niet weet wat zijn Franse broodheer met hem van plan is.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.