Meulens en Meeus krijgen geen contract in Doetinchem

Rihairo Meulens en Roy Meeus krijgen geen contract bij De Graafschap. De twee aanvallers liepen een week stage in Doetinchem maar wisten de technische staf onvoldoende te overtuigen.

Meulens en Meeus krijgen geen contract in Doetinchem

De 23-jarige Meulens staat onder contract bij Roda JC Kerkrade. Van de Limburgers mag hij uitkijken naar een andere werkgever. Ondanks een doelpunt in het oefenduel van zaterdag (5-0 zege bij de amateurs van De Sprinkhanen) krijgt Meulens geen verbintenis bij de Superboeren.

Meeus, een 21-jarige Belgische linksbuiten, is afkomstig van FC Dender uit België. Trainer Andries Ulderink mocht tot dusverre pas twee aanwinsten begroeten. Michael de Leeuw kwam over van BV Veendam en Dulee Johnson verruilde Panaitolikos voor De Graafschap.

Laatstgenoemde voelt zich lekker sinds zijn komst naar De Graafschap. Johnson: 'We hebben een goede eerste week achter de rug. Tot dusver heb ik veel warmte gevoeld. Ik ben door de spelers gelijk op een prettige manier welkom geheten en ik moet zeggen dat het ook een goede groep is. Deze groep heeft een bepaald idee over voetbal. Ook de trainer is goed. Hij heeft eveneens een bepaalde kijk op voetbal die hij goed over weet te brengen en waarin ik me goed kan vinden.'

'We hebben een jonge groep spelers, maar het zijn stuk voor stuk aardige jongens en goede voetballers', vervolgt de Liberiaan op de clubwebsite. 'Er bestaat een vriendschappelijke band tussen veel van de spelers. Het voelt alsof ik hier al jaren ben, terwijl we pas viermaal hebben getraind.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen