Met Boskamp staat Denders teller op tien uit vier

AA Gent FCV Dender EH 2-4

Met tien punten uit vier wedstrijden is Johan Boskamp uit succesvol met FCV Dender EH. Middels een 2-4 uitzege bij AA Gent klom de club inmiddels op naar de veertiende plaats.

Via doelpunten van Dan De Pever en Henri Munyaneza leidde de equipe van Boskamp na twintig minuten al met 0-2. Na de aansluitingstreffer van Dominic Foley, gooide Norman Sylla met twee doelpunten de wedstrijd in het slot.

Anderlecht-Bergen 3-2Anderlecht onderstreepte de matige vorm van dit seizoen nog eens door een benauwde zege tegen hekkensluiter Bergen. De door FC Twente gevolgde Vadis Odjida Ofoe begon voor het eerst in de basis en nam direct de 1-0 voor zijn rekening.

Francois Zoko bleek de grote plaaggeest voor Anderlecht. De aanvaller van Bergen tekende voor de 1-1 en nam ook de 3-2 voor zijn rekening. Daardoor kreeg Anderlecht het nog benauwd, ondanks goals van Ahmed Hassan en een eigen doelpunt van Dare Nibombe.

Anderlecht staat liefst tien punten achter op Club Brugge. De koploper heeft zelfs nog een wedstrijd minder gespeeld doordat de uitwedstrijd tegen Westerlo van vrijdag werd afgelast.

Bekijk hier al onze video's