Messi lijkt af te haken voor reprise van WK-finale

Reacties

Lionel Messi is een vraagteken voor de oefeninterland van Argentinië tegen Duitsland. De superster van Barcelona heeft een hamstringblessure opgelopen tijdens de nipte overwinning bij Villarreal, waardoor de reprise van de WK-finale woensdag waarschijnlijk aan zijn neus voorbij gaat.

Messi lijkt af te haken voor reprise van WK-finale

Barcelona bevestigde zondagavond dat de Argentijn een verrekking aan zijn hamstring heeft overgehouden aan de 0-1 zege. De overwinning kwam overigens tot stand nadat Messi met een dubbele kapbeweging jongeling Sandro in staat had gesteld de enige treffer van de wedstrijd te maken.

Ook de talentvolle Munir El Haddadi, die bij Barcelona in de basis stond in stadion El Madrigal, kwam niet ongeschonden uit de strijd. Hij heeft een lichte bovenbeenblessure. Door de interlandbreak lijkt Barcelona in ieder geval geen hinder te ondervinden van het blessureleed bij de twee aanvallers.

Door de zege is Barcelona nog altijd zonder puntenverlies in Spanje. Na twee duels bedraagt de voorsprong op Atlético Madrid twee punten, terwijl Real Madrid door het verlies bij Real Sociedad (4-2) drie punten achterstand heeft.

Duitsland was tijdens de WK-finale nog na verlenging te sterk voor de Argentijnen. Mario Götze nam toen de winnende goal voor zijn rekening, waardoor Argentinië (dat in de halve finale won van Oranje na strafschoppen) naast de wereldtitel greep. Messi werd nog wel tot beste speler van het toernooi verkozen. Een beslissing die alom betwist werd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.